Răspuns :
Răspuns:
-4-2+3+5-7+9-1=3
-6+3+5-7+9-1=3
-3+5-7+9-1=3
2-7+9-1=3
-5+9-1=3
4-1=3
3=3
Răspuns:
Afirmație adevărată.
Explicație pas cu pas:
Se aplica regula semnelor
La inmultire si impartire :
“plus cu plus da plus”, adica(+)(+)=+“
minus cu minus da plus”, adica (-)(-)=+“
plus cu minus da minus”, adica (+)(-)=-“minus cu plus da minus”, adica(-)(+)=(-)
-6+3-(2-9+1)=3
-3+6=3
3=3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!