Răspuns :
Răspuns:
Salut! Vă pot ajuta cu aceste calcule. Să le rezolvăm pe rând:
a = 100 + [-105 + (-35 + 79 - 4) - (-35) + 15]
a = 100 + [-105 + 79 - 4 - (-35) + 15]
a = 100 + [-105 + 79 - 4 + 35 + 15]
a = 100 + [-105 + 79 + 35 + 15 - 4]
a = 100 + [-26 + 35 + 15 - 4]
a = 100 + [9 + 15 - 4]
a = 100 + [24 - 4]
a = 100 + 20
a = 120
b = [-39 + (-23 + 9 + 20) - (-31 + 16 - 87) + 32]
b = [-39 + (-23 + 9 + 20) - (-31 - 71) + 32]
b = [-39 + (-23 + 9 + 20) + 102 + 32]
b = [-39 + 6 + 20 + 102 + 32]
b = [-33 + 20 + 102 + 32]
b = [-13 + 102 + 32]
b = 89 + 32
b = 121
c = [(-17 + 29) + (-14 + 32 - 18)] - (-104 + 120)
c = [12 + (-14 + 32 - 18)] - (-104 + 120)
c = [12 + (32 - 18 - 14)] - (-104 + 120)
c = [12 + 0] - (-104 + 120)
c = 12 - (-104 + 120)
c = 12 - 16
c = -4
Acum putem ordona crescător numerele: -4, 120, 121.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!