Răspuns :
c:b=a adică 12:4=3
sper că te-am ajutat!
Spor la teme!
sper că te-am ajutat!
Spor la teme!
Răspuns:
Sper că te-am ajutat!
Explicație pas cu pas:
a=3
b=4
c= -12
c÷b=a
(-12)÷4= -3
-3 ≠ 3
Afirmația este falsă
Coroană?
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!