Răspuns :
Pentru a afla rezultatele cerute, vom înlocui variabilele cu valorile corespunzătoare:
(c + c) x 9-7:
(c + c) = (5 x 5) + (5 x 5) = 25 + 25 = 50
50 x 9 - 7 = 450 - 7 = 443
10c9b + (c + ax b):
c = 5 x 5 = 25
b = 63 : 9 = 7
a = 9
10c9b = 10 x 25 x 7 = 1750
(c + ax b) = (5 x 5) + (9 x 7) = 25 + 63 = 88
10c9b + (c + ax b) = 1750 + 88 = 1838
Sper că aceste calcule te ajută! Dacă mai ai întrebări, nu ezita să le pui!
(c + c) x 9-7:
(c + c) = (5 x 5) + (5 x 5) = 25 + 25 = 50
50 x 9 - 7 = 450 - 7 = 443
10c9b + (c + ax b):
c = 5 x 5 = 25
b = 63 : 9 = 7
a = 9
10c9b = 10 x 25 x 7 = 1750
(c + ax b) = (5 x 5) + (9 x 7) = 25 + 63 = 88
10c9b + (c + ax b) = 1750 + 88 = 1838
Sper că aceste calcule te ajută! Dacă mai ai întrebări, nu ezita să le pui!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!