Răspuns :
32:e + 83•4 - 36:3•5 = 2•2•7•10
Pentru a simplifica, să considerăm că 2•2•7•10 este un produs de numere, ceea ce ne dă 280. Acum avem:
32:e + 332 - 12•5 = 280
12 înmulțit cu 5 este 60, deci:
32:e + 332 - 60 = 280
Acum să scădem 332 și să adunăm 60 la ambele părți ale ecuației:
32:e = 280 - 332 + 60
32:e = 8
Deci, e este egal cu 32 împărțit la 8, ceea ce ne dă:
e = 4
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!