Răspuns :
Explicație pas cu pas:
Folosește aplicația photo math pentru aceasta ecuație pentru ca o rezolva 100% corect :)
Pentru a calcula E(0), înlocuim x cu 0 în expresia dată și efectuăm calculele:
E(0) = (0 + 2)² - (-0 - 2)² + 0² + 4 * 0 + 4
Simplificând, obținem:
E(0) = 2² - (-2)² + 0 + 0 + 4
= 4 - 4 + 4
= 4
Deci, E(0) este egal cu 4. Sper că te-am ajutat!
E(0) = (0 + 2)² - (-0 - 2)² + 0² + 4 * 0 + 4
Simplificând, obținem:
E(0) = 2² - (-2)² + 0 + 0 + 4
= 4 - 4 + 4
= 4
Deci, E(0) este egal cu 4. Sper că te-am ajutat!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!