Răspuns :
Salut!
Explicație pas cu pas:
Dacă x = 17 și y - z = 53, atunci putem calcula xy - xz astfel:
xy - xz = 17y - 17z = 17(y - z) = 17 * 53 = 901
Deci, rezultatul este 901. Sper că te-am ajutat! Dacă mai ai întrebări, nu ezita să le pui!
St3ff
Răspuns:
901
Explicație pas cu pas:
y - z = 53 și x = 17
xy - xz = ?
Dăm factor comun pe x și avem :
xy - xz = x ( y - z ) = 17 × 53 = 901
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!