Răspuns :
Răspuns:
produsul este 0
Explicație pas cu pas:
se observa ca f(3) =9-9=0
deci tot produsul este 0
as simple as that!!
Răspuns:
[tex]\boldsymbol{ \red{0}}[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex]f(x) = x^2 - 3x[/tex]
Se înlocuiește x cu valorile indicate și se calculează:
f(1) = 1² - 3 · 1 = 1 - 3 = -2
f(2) = 2² - 3 · 2 = 4 - 6 = -2
f(3) = 3² - 3 · 3 = 9 - 9 = 0
f(4) = 4² - 3 · 4 = 16 - 12 = 4
Produsul este:
f(1)•f(2)•f(3)•f(4) = (-2)•(-2)•0•4 = 0
(deoarece unul dintre factori este 0)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!