Răspuns :
Răspuns:
nu stiu
Explicație pas cu pas:
nu stiu nic xt7f7yf8yg9ug8yf8y
Răspuns:
98+8×[1004-4×(8:2×2-4:4×2)]=
=98+8×[1004-4×(4×2-1×2)]=
=98+8×[1004-4×(8-2)]=
=98+(1004-4×6)=
=98+8×(1004-24)=
=98+8×980=
=98+7840=7938
[1+2×(6+6÷3)-5]÷6=
=[1+2×(6+2)-5]÷6=
=(1+2×8-5)÷6=
=(1+16-5)÷6=
=(17-5):6=
=12÷6=2
1000-[409×(6÷3)+56÷8×5]=
=1000-(409×2+7×5)=
=1000-(818+35)=
=1000-843=157
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!