Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x1^2+x2^2=(x1+x2)^2-2*x1*x2
x^2+4x+6=0
s=x1+x2=-4
p=x1*x2=6
suma ceruta=(-4)^2-6=16-6=10
Explicație pas cu pas:
FORMULA a la a 2 a plus b la a 2a este egal cu cu (a+b) totul la a 2 a minus 2ab.adica relatiile lui Viete, suma este - b/a iar produsul c/a
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!