Răspuns :
Răspuns:
rezultatul este ✓-1
Explicație pas cu pas:
sper ca te am ajutat!
Răspuns:
4x - √3
Explicație pas cu pas:
=> 4x^2 = 16x^2
Radical din 16x^2 = 4x
Deci, radical din ( 4x^2 - 3 ) = 4x - √3 ( deoarece 3 nu se poate scoate de sub radical ).
Sper că te-am ajutat !
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!