Răspuns :
Răspuns
564 ;
Explicație pas cu pas:
6+6x[6+3x(6+26x1-24:8)] =
6+6x[6+3x(6+26-3)] =
6+6x(6+3x29) =
6+6x(6+87) =
6+6x93 =
6+558 =
564 ;
Răspuns 564
Explicație pas cu pas:
se rezolva intai paranteza rotunda,respectand ordinea operatiilor:
6+26-3=29
apoi rescriem exercitiul,transformand paranteza patrata in paranteza rotunda:
6+6x(6+3x29)=6+6x93=564
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!