Răspuns :
( 90 - 6 × 7 ) : 8 × 148 - 888 + ( 3 + 21 : 3 ) : 10 × 888 =
( 90 - 42 ) : 8 × 148 - 888 + ( 3 + 7 ) : 10 × 888 =
48 : 8 × 148 - 888 + 10 : 10 × 888 =
6 × 148 - 888 + 10 : 10 × 888 =
888 - 888 + 1 × 888 =
888 - 888 + 888 =
0 + 888 = 888
( 90 - 42 ) : 8 × 148 - 888 + ( 3 + 7 ) : 10 × 888 =
48 : 8 × 148 - 888 + 10 : 10 × 888 =
6 × 148 - 888 + 10 : 10 × 888 =
888 - 888 + 1 × 888 =
888 - 888 + 888 =
0 + 888 = 888
Răspuns
Explicație pas cu pas:1)Rezolvam mai intai parantezele rotunde! (90-42):8x148-888+(3+7):10x888=48:8x148-888+10:10x888=6x148-888+888=888-888+888=888,...acesta este rezultatul!!Sper ca nu am gresit!O seara splendida!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!