Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
78 + a = 67
a = 67 - 78
a = - 11
Verific: 78 + ( - 11 ) = 78 - 11 = 67
67 - ( - 11 ) = 67 + 11 = 78 → proba ( din suma 67, scad al doilea termen si obtin primul termen )
Cred ca trebuie sa faci asa:.
78+(-11)=67
Semnul rămâne cu minus
Aici ai regulile la adunare :
+ cu - = -
- cu + = -
- cu - = +
+ cu + =+
Și la celalalt:
67-(-11)=78
78+(-11)=67
Semnul rămâne cu minus
Aici ai regulile la adunare :
+ cu - = -
- cu + = -
- cu - = +
+ cu + =+
Și la celalalt:
67-(-11)=78
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!