👤

Ex 22 ....multumesc !!!

Ex 22 Multumesc class=

Răspuns :

Răspuns

fog=f(g)(x)

f(g(x))=1-g(x)=1-(2x-1)=1-2x+1=-x A   2-a    bisectoare

Deoarece    coefecientul    lui     x   este     negativ finctia    e   descrescatoare

Explicație pas cu pas:


fog(x) = f(g(x)) = 1-(2x-1) = 1-2x+1 = -2x+2

Cum a = -2 (coeficientul lui x este a; ecuatie de gradul I) => fog(x) strict descrescatoare



Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!


ID Learners: Alte intrebari