Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
a) produsul unui numar cu o suma
36 = 6 x ( 2 + 4 )
36 = 4 x ( 3 + 6 )
36 = 3 x ( 10 + 2)
36 = 2 x ( 10 + 3 + 5 )
______________________________
b) produsul unei diferențe cu un număr
36 = ( 10 - 4 ) x 6
36 = ( 10 - 1 ) x 4
36 = ( 12 - 8 ) x 9
36 = ( 15 - 3) x 3
__________________________________
c) suma a două produse
36 = 6 + 30 = ( 2 x 3 ) + ( 6 x 5 )
36 = 12 + 24 = ( 4 x 3 ) + ( 6 x 4 )
36 =18 + 18 = ( 3 x 6 ) + ( 2 x 9 )
a)
36 = 6 × ( 3 + 3 )
36 = 6 × 6
36 = 36
b)
36 = ( 21 - 12 ) × 4
36 = 9 × 4
36 = 36
c)
36 = ( 9 × 2 ) + ( 3 × 6 )
36 = 18 + 18
36 = 36
36 = 6 × ( 3 + 3 )
36 = 6 × 6
36 = 36
b)
36 = ( 21 - 12 ) × 4
36 = 9 × 4
36 = 36
c)
36 = ( 9 × 2 ) + ( 3 × 6 )
36 = 18 + 18
36 = 36
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!