Răspuns :
-(11+a-1111+777)•7=777-7777
-(a-323)•7=-7000 /•(-1)
7(a-323)=7000
a-323=7000:7
a-323=1000
a=1323
7777 - ( 77 : 7 + a - 7777 : 7 + 777 ) × 7 = 777
7777 - ( 11 + a - 1111 + 777 ) × 7 = 777
( 11 + a - 1111 + 777 ) × 7 = 7777 - 777
( 11 + a - 1111 + 777 ) × 7 = 7000
11 + a - 1111 + 777 = 7000 : 7
11 + a - 1111 + 777 = 1000
11 + a - 1111 = 1000 - 777
11 + a - 1111 = 223
11 + a = 223 + 1111
11 + a = 1334
a = 1334 - 11
a = 1323
7777 - ( 11 + a - 1111 + 777 ) × 7 = 777
( 11 + a - 1111 + 777 ) × 7 = 7777 - 777
( 11 + a - 1111 + 777 ) × 7 = 7000
11 + a - 1111 + 777 = 7000 : 7
11 + a - 1111 + 777 = 1000
11 + a - 1111 = 1000 - 777
11 + a - 1111 = 223
11 + a = 223 + 1111
11 + a = 1334
a = 1334 - 11
a = 1323
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!