Răspuns :
94+4*[3*4+2*(56-36:6):10]=182
94+4*[3*4+2*(56-6):10]=182
94+4*[3*4+2*50:10]=183
94+4*(12+100:10)=182
94+4*(12+10)=182
94+4*22=182
94+88=182
Sper ca te-am ajutat!!
94+4*[3*4+2*(56-6):10]=182
94+4*[3*4+2*50:10]=183
94+4*(12+100:10)=182
94+4*(12+10)=182
94+4*22=182
94+88=182
Sper ca te-am ajutat!!
94 + 4 × [ 3 × 4 + 2 × ( 7 × 8 - 9 × 4 : 6 ) : 10 ] =
94 + 4 × [ 12 + 2 × ( 56 - 36 : 6 ) : 10 ] =
94 + 4 × [ 12 + 2 × ( 56 - 6 ) : 10 ] =
94 + 4 × ( 12 + 2 × 50 : 10 ) =
94 + 4 × ( 12 + 100 : 10 ) =
94 + 4 × ( 12 + 10 ) =
94 + 4 × 22 =
94 + 88 = 182
94 + 4 × [ 12 + 2 × ( 56 - 36 : 6 ) : 10 ] =
94 + 4 × [ 12 + 2 × ( 56 - 6 ) : 10 ] =
94 + 4 × ( 12 + 2 × 50 : 10 ) =
94 + 4 × ( 12 + 100 : 10 ) =
94 + 4 × ( 12 + 10 ) =
94 + 4 × 22 =
94 + 88 = 182
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!