Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a -b = 235
a = 6b
6b - b = 235
5b = 235
b = 47
a = 6*47
a = 282
a - b = 235
a = 6 × b
6 × b - b = 235
5 × b = 235
b = 235 : 5
b = 47
a = 6 × 47
a = 282
Verificare :
a - b = 282 - 47 = 235
a = 6 × b = 282 = 6 × 47
a = 6 × b
6 × b - b = 235
5 × b = 235
b = 235 : 5
b = 47
a = 6 × 47
a = 282
Verificare :
a - b = 282 - 47 = 235
a = 6 × b = 282 = 6 × 47
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!