Răspuns :
Răspuns:
suma lui gauss ; S =(1+25).25/2 =26.25/2= 13.25=325 '; B=-325
Explicație pas cu pas:
Pentru ca sunt de aceleași semne, le vom aduna
Ne vom folosi de suma lui Gauss
[n(n+1)]:2
n=25
[-25(25+1)]:2
(-25*26):2
-650:2=-325
Sper ca te-am ajutat si baftă in continuare!
Ne vom folosi de suma lui Gauss
[n(n+1)]:2
n=25
[-25(25+1)]:2
(-25*26):2
-650:2=-325
Sper ca te-am ajutat si baftă in continuare!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!