Răspuns :
Salut,
47 - 4 × 3 + (33 - 24 ÷ 8 × 6) =
47 - 4 × 3 + (33 - 3 × 6) =
47 - 4 × 3 + (33 - 18) =
47 - 4 × 3 + 15 =
47 - 12 + 15 =
35 + 15 =
50
47 - 4 x 3 + ( 33 - 24 : 8 x 6 ) =
Mai întâi se efectuează paranteza, iar in paranteza încep cu inmultirile și împărțirile in ordinea data.
47 - 4 x 3 + ( 33 - 3 x 6 ) =
47 - 4 x 3 + (33 - 18 ) =
47 - 4 x 3 + 15 =
Acum efectuam înmulțirea apoi adunările și scăderile.
47 - 12 + 15 =
35 + 15 =
50
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!