👤

................................

 class=

Răspuns :

Răspuns:

0

Explicație pas cu pas:

f: R_R

 f(x)= x - 3

f(-4) · f(-3) · ....... · f(3) · f(4) = ?

E un produs de valori. Vom calcula aceste valori. Deci:

f(-4) = -4-3 = -7

f(-3) = -3 - 3 = -6

.

.

.

f(3) = 3-3 =0

         !!!!     Pentru ca am aflat valoarea 0 pentru acest factor ⇒ produsul tuturor factorilor din inmultirea data, oricati si oricum ar ei, este tot 0 !!!

⇔ f(-4) · f(-3) · ....... · 0 · f(4) = 0

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!


ID Learners: Alte intrebari