Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x^2-2x-143=0
Δ = 4 + 4*143 = 576
√Δ = √576 = 24
x1 = (2 + 24)/2 = 26/2 = 13
x2 = (2 - 24)/2 = -22/2 = -11
Salut,
x^2-2x-143=0
triunghi=4+4×143
triunghi=4+572
triunghi=576=> radical din triunghi=24
x1=(2-24)/2=-11
x2=(2+24)/2=13
x^2-2x-143=0
triunghi=4+4×143
triunghi=4+572
triunghi=576=> radical din triunghi=24
x1=(2-24)/2=-11
x2=(2+24)/2=13
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!