a= radical din 11+ radical din 21 - radical din 11- radical din 21
a= radical din (11- radical din 21)^2 a=| 11- radical din 21| a=11 - radical din 21 a^2= (11- radical din 21 )^2= calculezi cu formula prescurtată (a-b)^2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!