Ca sa demonstrezi ca e derivabila fs(0)=fd(0) si fs’(0)=fd’(0) (Fs=functia din stranga lui x si fd=functia de la dreapta lui x) Si o sa ai b=0 (can dinlocuiesti in prima relatie) a=1(cand inlocuiesti in cea de-a doua,cea derivata)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!