👤

f:R->R, f(x) =-2x+6
Ma puteti ajuta va rog​


Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

f(x)=-2x+6

a)  f(0)=6

b)P(-2,2)      2=-(-2)+6          2 nu e egal cu 8⇒ P∉f

Q(1,-3)        -3=-3+6         6nu e egal cu 0     Q∉f

f(x)=-2x+6

1)f(0)=6

2)P(-2,2) 2=(-2)+6 2-nu e egal

cu 8-P nu aparține lui F

Q(1,-3)-3=3+6 6 nu e egal

Q nu apartine lui F

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!


ID Learners: Alte intrebari