👤

Stiind ca x•(y-z+t)=53,calculati 3xy-3xz+3xt

Răspuns :

x*(y-z+t) = 53

x*y - x*z + x*t = 53

înmulțit cu 3 totul si obtinem:

3xy - 3xz + 3xt = 159

Răspuns:

x(y-z+t)=53

xy-xz+xt=53 I·3

3xy-3xz+3xt=159

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!


ID Learners: Alte intrebari