Răspuns :
Răspuns:
-x + (-1x) + (-2x) = -54
-x-1x-2x = -54
-x-x-x= -54 + 3
-3x= -51 de unde rezultă ca x=-51:-3
x=17
-17-18-19=-54
-17 x -18 x -19= -5814
Răspuns:
5814
Explicație pas cu pas:
║----------║
║----------║+1 } 54
║----------║+2
54 - (1 + 2) = 54 - 3 = 51
51 ÷ 3 = 17 (primul numar)
17 + 1 = 18 (al doilea numar)
17 + 2 = 19 (al treilea numar)
17 × 18 × 19 = 5814
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!