Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3 radical din 3x - radical din 3 = 2 radical din 3
3 radical din 3x = 2 radical din 3 + radical din 3
3 radical din 3x = 3 radical din 3
3 cu 3 se reduc deci va ramane
radical din 3x = 3
3x=3
x= 1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!