Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f) (2x - 1)(14x - 7) = 7(2x - 1)(2x - 1) = 7(2x - 1)^2
g) (x + 6)(10x + 5x + 30) = (x + 6)(15x + 30) = 15(x + 6)(x + 2)
h) 6(x - 3)(2x - 6 + x) = 6(x - 3)(3x - 6) = 18(x - 3)(x - 2)
i) 7(3x - 1)(3x - 3x + 1) = 7(3x - 1)
j) 8(4x + 3)(3x - 4x - 3) = 8(4x + 3)(-x - 3)
k) (2x + 5)(3x - 6 - 2x + 8 + 2) = (2x + 5)(x + 4)
Rezolvarile se afla in poze
La punctul j nu am putut rezolva, dar sper ca celelalte rezolvari iti vor fi de folos.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!