Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a + b = 213
c = 48
a+b+c = 213+48 = 261
2a+2b+3c = 2(a+b+c) + c = 2*261+48 = 522+48 = 570
ac+bc = (a+b) * c = 213 * 48 = 10224
a+b=213
c=48
a+b+c=213+48
a+b+c=261
2a+2b=2(a+b)=213×2=426
ac+bc=c(a+b)=48×213=10224
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!