Răspuns :
Răspuns:
56,38,-1
Explicație pas cu pas:
fie a,b,c numerele
a+b+c=93(1)
b+c=37(2)
a=c+18
(1)(2)=>a=93-37
a=56
=>56=c+18
56-18=c
c=38
=>b+38=37
b=-1
Răspuns: Aici este rez
Explicație pas cu pas: notam a,b,c cele 3 numere.
Deci avem a+b+c = 93
b+c =37
a=c+18
---------------------
Inlocuim , il stim pe a deci :
a+b+c = 93
c+18+37=93
c+55=93
c=93-55
c=38 (am aflat ultimul numar )
a=c+18
a=38+18
a=56(am aflat primul numar )
56+b+38=93
b+94=93
b=93-94
b=-1
Verificare : 56+(-1)+38=93
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!