Răspuns :
(-3)⁻¹×(1/2)⁻¹=
=(-3×1/×2)⁻¹=
=(-3/2)⁻¹=-2/3
Răspuns:
produsul inverselor este inversul produsului
deci -2/3
Explicație pas cu pas:
produsul este (-3) *(1/2) =(-3/1) *(1/2) =-3/2, deci inversul acestuia este -2/3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!