👤

5 la puterea 11 minus în paranteză 6 ori 5 la puterea 10 minus 2 ori 5 la puterea 10 să vă văd​

Răspuns :

5^11 - (6*5^10 - 2*5^10) =

= 5^11 - 5^10 * (6 - 2) =

= 5^11 - 4 * 5^10 =

= 5^10 * (5 - 4) =

= 5^10 * 1 =

= 5^10

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!


ID Learners: Alte intrebari