Răspuns :
Răspuns:
[1+2×(6+6:3)-5]: 6 =
[1+2×(6+2)-5]:6=
(1+2×8-5):6=
(1+16-5) : 6=
(17-5) : 6 =
12: 6 =
2=
SPER CA TE AM AJUTAT
Explicație pas cu pas:
Prina data am rezolvat din paranteza rotunda pentru ca cea patrata sa dispara si sa o transformam in rotunda.
Răspuns: 2
Explicație pas cu pas:
[1+2*(6+6:3)-5]:6=2
[1+2*(6+2)-5]:6=2
[1+2*8-5]:6=2
[1+16-5]:6=2
[17-5]:6=2
12:6=2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!