Răspuns :
Explicație pas cu pas:
1. Le am luat pe rand pentru ca se egalează cu 0 și se poate
2. Fiecare paranteza se face cu delta astfel delta este 0, asa ca exista un singur x și un singur y
❤️Spor
(x+3)²+(y-2)²=0
(x+3)²=0
|x+3|=x+3
x+3=0
x+3=0
x=0-3
x=-3
(y-2)²=0
|y-2|=y-2
y-2=0
y=0+2
y=2
V: (-3+3)²+(2-2)²= 0²+0²=0+0=0=> Relația (x+3)²+(y-2)²=0 este adevărata.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!