Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
1625 : [ ( 11 x a - 4 ) : 13 - 5 ] = 13
[ ( 11 x a - 4 ) : 13 - 5 ] = 1625 ; 13
( 11 x a - 4 ) : 13 - 5 = 125
( 11 x a - 4 ) : 13 = 125 + 5
( 11 x a - 4 ) : 13 = 130
11 x a - 4 = 130 x 13
11 x a - 4 = 1690
11 x a = 1690 + 4
11 x a = 1694
a = 1694 : 11
a = 154
1625÷[(11×a-4)÷13-5]=13
1625÷(11a-4/13 -5)=13
1625÷11a-4-65/13=13
1625÷11a-69/13=13
1625×13/11a-69=13
21125/11a-69=13
21125=13(11a-69)
21125÷13=11a-69
1625=11a-69
-11a=-69-1625
-11a=-1694/÷ -11
a=154
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!