Răspuns :
Răspuns:
3x+4=27/-4
3x=23/ :3
x=23/3
x=7,(6)
Chiar dacă pare ciudat în ecuații mai întâi se face adunarea sau scăderea
Sau dacă vrei. (dar tot prima e mai corectă)
3x+4=27/:3
x+4=9/-4
x=5
Răspuns:
x=7,6
Explicație pas cu pas:
3*x+4=27
3*x=27-4
3*x=23
x=23:3
x=7,6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!