👤

2. Fie E (x) = (2x-1)-2-(2x-1)(x+2)+(x + 2)² (3p) a) Să se arate că E (x) = (x-3)² (2p) b) Să se calculeze produsul P=E(1) E(2) E(3) ... E(2023) XER ​

2 Fie E X 2x122x1x2x 2 3p A Să Se Arate Că E X X3 2p B Să Se Calculeze Produsul PE1 E2 E3 E2023 XER class=

Răspuns :

Răspuns:

-2x+2-2x^2-4x+x+2x^2+4x+4=

=x^2-6x+9=(x-3)^2 spor b) nu stiu sa fac

bafta✌️

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!


ID Learners: Alte intrebari