👤

11. Dacă x=-5+3+7-6, y=(-2)² + 3 (-2) iar z =(-3) (-2): (-6) determin toate valorile pe care le poate lua expresia: E = x (-1)+2y (-1)-2-(-1 unde kЄN* ​

Răspuns :

Răspuns:

Vai de mine, nici eu nu știu

Explicație pas cu pas:

Cauta pe chat gpt

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!


ID Learners: Alte intrebari