Răspuns :
dacă
A pe B = 2 pe 3
= (2 pe 3 + 3 pe 2 ) - [ 2 pe 3 la puterea a 2 - 3 pe 2 la puterea a 2 => (2 pe 3 amplificam cu 2 + 3 pe 2 amplificam cu 3 ) -[ 4 pe 9 - 9 pe 4 ] => ( 4 pe 6 + 9 pe 6 ) ( 4 si 4 se elimina ca se repeta pe diagonala la fel si 9 cu 9 asa ca ramane => 4 pe 6 + 9 pe 6 = 13 pe 6 => scoatem intregi = 2 si 1 pe 6
A pe B = 2 pe 3
= (2 pe 3 + 3 pe 2 ) - [ 2 pe 3 la puterea a 2 - 3 pe 2 la puterea a 2 => (2 pe 3 amplificam cu 2 + 3 pe 2 amplificam cu 3 ) -[ 4 pe 9 - 9 pe 4 ] => ( 4 pe 6 + 9 pe 6 ) ( 4 si 4 se elimina ca se repeta pe diagonala la fel si 9 cu 9 asa ca ramane => 4 pe 6 + 9 pe 6 = 13 pe 6 => scoatem intregi = 2 si 1 pe 6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!