Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
32 × ( 25 + 35 : 5 ) - 24 > 100 + [ 24 × ( 100 + 100 : 10 ) ] : 10
32 × ( 25 + 7 ) - 24 100 + [ 24 × ( 100 + 10 ) ] : 10
32 × 32 - 24 100 + ( 24 × 110 ) : 10
1024 - 24 100 + 2640 : 10
1 000 100 + 264
1 000 > 364
32 × ( 25 + 35 : 5 ) - 24 =
32 × ( 25 + 7 ) - 24 =
32 × 32 - 24 =
1024 - 24 = 1000
100 + [ 24 × ( 100 + 100 : 10 ) ] : 10 =
100 + [ 24 × ( 100 + 10 ) ] : 10 =
100 + ( 24 × 110 ) : 10 =
100 + 2640 : 10 =
100 + 264 = 364
1000 > 364
32 × ( 25 + 7 ) - 24 =
32 × 32 - 24 =
1024 - 24 = 1000
100 + [ 24 × ( 100 + 100 : 10 ) ] : 10 =
100 + [ 24 × ( 100 + 10 ) ] : 10 =
100 + ( 24 × 110 ) : 10 =
100 + 2640 : 10 =
100 + 264 = 364
1000 > 364
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!