2x-1=3 adica 2x-4=0, x=2
4x-2=6 adica 4x-8=0 si daca imparti prin 2 obtii 2x-4=0, x=2
-6x+3=-9 adica -6x +12=0 si daca imparti prin -3 obtii 2x-4=0, x=2
2 radical din 3 x- radical din 3 = radical din 27 adica 2 radical din 3 x-radical din 3- 3 radical din 3=0 impartim prin radical din 3 si obtinem 2x-4=0, x=2
x/2-1/4=3/4 aducem la acelasi numitor si il eliminam; 2x-1=3 adica 2x-4=0, x=2
2x+6=10 adica 2x-4=0, x=2
-5x+3=-7 adica -5x+10=0 impartim prin -5 si obtinem x-2=0, x=2
dupa cum poti observa toate ecuatiile sunt echivalente