Răspuns :
Explicație pas cu pas:
Rezolvam urmatoarea totalitate:
x+1=6
x+1=-6
x=5
x=-7.
R:S={-7;5}
Bafta!
Raspuns:
S={-7,5}
Explicație pas cu pas:
|x+1|=6
IMPARTIM ECUATIA IN DOUA CAZURI POSIBILE
x+1=6
x+1=-6
REZOLVAM ECUATIA IN NECUNOSCUTA X
x=5
x+1=-6
x=5
x=-7
S={-7,5}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!