Răspuns :
Răspuns:
le-ai scis la un loc
iti fac cateva , de model
Explicație pas cu pas:
2^(-x)=2^(x-2)
-x=x-2
2=2x
x=1
3^x=(3³)^(2x-1)
3^x=3^(6x-3)
6x-3=x
5x=3
x=3/5
log2(3-2x)=1
C.E. 3-2x>0 3>2x 2x<3 x<2/3
2^1=3-2x
3-2x=2
1=2x
x=1/2<2/3 ., convine
log3(4+x)=3
C.E 4=x>0....x>-4
3³=4+x
x+4=27
x=27-4
x=23>-4 convine
etc...
etc
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!