Răspuns :
Explicație pas cu pas:
|x|*(|x-3|-2)<=0
Stim ca |x|>=0 deci pentru ca valoarea expresiei sa fie <=0 trebuie ca (|x-3|-2)<=0
|x-3|-2<=0 =>
|x-3|<=2 => -2<=x-3<=2 => 1<=x<=5 =>
=>x€[1,5]
|x-1|*(|x-2|-3)<0
Stim ca |x-1|>0 (poate fi si =0 doar ca daca ar fi 0 atunci expresia ar fi <=0)
=> |x-2|-3<0 => |x-2|<3 => -3<x-2<3 =>
-1<x<5 => x€(-1,5)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!