Răspuns :
Dacă ,, b + c = 8 ” și numerele b și c sunt comune, atunci:
Enunțul de bază: a × b + a × c
Transformăm expresia și rezolvăm...
a × b + a × c = a × ( b + c )
a × ( b + c )
→ După ce am transformat expresia, problema devine foarte simplă:
11 × 8 = 88 ⇒ rezultatul final
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a × b + a × c = a × ( b + c ) = 11 × 8 = 88
→ il dau factor comun pe ,,a"
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!