Răspuns :
Explicație pas cu pas:
5√11 + 2√11 - 3√11 + 7√11 =
= √11( 5 + 2 - 3 + 7 )
= √11 · 11
= 11√11
Răspuns:
11 rad din 11
Explicație pas cu pas:
5 rad din 11 cu 2 rad din 11 ii 7 rad din 11 minus 3 rad din 11 ii 4 rad din 11 cu 7 rad din 11 ii 11 rad din 11
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!