Răspuns :
Răspuns:
ti-am aranjat legea putin dar iese la fel si cu varianta initiala
Răspuns:
e de la ex 2 sub 2
Explicație pas cu pas:
Conform definiției bazei steluță.
x*1=x(1-2)+(x-2)=-x+x-2=2
Deci (x*1)*(x+1)=(-2)* (x+1)=(-2) (x+1-2)+(x+1) (-2-2)=-2x+2-4x-4=-6x-2
Care trebuie sa fie egal cu adică -6x-2=4
-6x=4+2
-6x=6
x-1
Asta e rezolvarea sper că te-am ajutat ❤️
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!